Пахощі Special Lavender 250 грам упаковка (Вріндаван)

в наявності
(Ціна за уп)
612грн
 
Кількість:
уп
Загальна сума:
612грн
Товар відпускається тільки в заводській упаковці без розтину. докладніше
Купити в 1 клік
Здійснюємо доставку по всій Україні 

Опис Пахощі Special Lavender 250 грам упаковка (Вріндаван)

Лаванда не дарма вважається унікальним ароматом, оскільки має безліч позитивних ефектів, які знайшли своє відображення і в косметології, і в народній медицині, і як лікарські засоби.

  • Вплив аромату пахощів несе позитивні результати в наступних випадках:
  • При порушеннях сну, депресії, панічних атак. Також при занепокоєнні та переживаннях, викликаних стресом. Наприклад, перед значною подією: іспитом, виступом тощо.
  • Якщо організм людини витратив весь ресурс, то пахощі справляють відновлюючий ефект. Відмінно підходить після тривалої роботи, тренувань, тривалого часу без нормального сну, при втомі та недоїданні.
  • Якщо спостерігається проблема з органами дихальної системи практично будь-якого типу, то запах квітки справляє цілющий вплив.
  • При надмірній нервозності та дратівливості виявляється заспокійлива дія. Людина в гніві після невеликого сеансу ароматерапії заспокоюється, знаходить свій дзен.
  • При загальмованій мозковій діяльності такі пахощі прискорюють, активують її. Корисно при серйозній розумовій роботі. Наприклад, перед великим проектом, дисертацією, доповіддю.
  • Показанням до застосування є і нормальний головний біль. Працює не гірше за знеболювальні засоби. Навіть насичений парфум із запахом лаванди здатний усунути біль та знизити нервову напругу.

Аюрведичні пахощі виробництва Індії, Вриндаван. Пилкові пахощі виготовлені за старовинними рецептами, які вже тисячоліття виготовляються, для храмів Індії.Пахощі застосовувалися не тільки для здійснення ритуалів та релігійних обрядів, а й стали частиною життя для багатьох людей. Для цього існує безліч причин, чому пахощі до цього дня залишаються популярними і популярними в нашому житті. Насамперед це аромат. Ефір. Повітря, завдяки якому створюється атмосфера та передається до нас.

Запахи в приміщеннях створюють певні умови життя, для енергетичних сутнісних. Якщо ці сутності стають дуже сильними, то вони починають мати здібності, впливати на простір в якому ви знаходитесь, або вони несуть щось сприятливе, або ні. Все залежить від інформації чи енергії, які вони несуть. Вони навіть можуть бути перешкодою в тому, ким ви хочете бути. Саме наше місце проживання, або те місце, в якому ми часто знаходимося, може впливати на наш подальший розвиток.

В Індії є рослини, наприклад такі, як Сандал, яке ще називають Самбрані, дуже сильні засоби, що сприяють розрядженню енергетичних мас. Навіть коли людина вболіває, перше, що роблять люди, це змінюють атмосферу в будинку. Якщо в будинку відбувається якась подія, то обов'язково буде самбрані, обкурювання приміщень, щоб оновити атмосферу, розрядити і направити на потрібний лад.

По суті самбрані, це певний вид смоли або рідини, отримане з дерева якому не менше 30 років, що виділяє смоли, які використовуються у виробництві пахощів. Пахощі це не обов'язково аромат, а сама атмосфера цих смол, яка несе найбільший вплив, що сприяє руйнуванню тонких, негативних енергетичних потоків.Пахощі в першу чергу створюють сприятливу атмосферу, особливо для зростання. Завдяки їм, ви можете розвиватися там, де вони обкурюються. Вони обнулюють атмосферу і дають можливість сконцентруватися в місці, де ви займаєтесь якоюсь практикою.

Аромати пахощів на сьогодні дуже різноманітні, в цілому аромат на енергетичне поле не впливають, але все ж таки надають на наші емоції та їх трансформації, тому якщо ви бажаєте змінити настрій, то аромати в нашому сприйнятті можуть змінювати наш настрій. Пахощі є деяким перемикачем нашого емоційного стану. Або, наприклад, існують пахощі, які налаштовують нас на будь-які процеси. Під якісь пахощі ми можемо ефективно розумово працювати, або просто відпочивати. Аромати кожного можуть вибиратися індивідуально.

Але так само не варто зловживати пахощами та не створювати в приміщенні димові завіси. Кількість диму жодним чином не впливає на зміну наших емоцій. Для створення гарного аромату буде достатньо в невеликому приміщенні за один раз спалити не більше одного сантиметра.
Також враховуйте безпеку. Не залишайте горіти пахощі без нагляду або використовуйте для пахощів спеціальні керамічні підставки. Якщо у вас поставка дерев'яна, використовувати її можна тільки під обов'язковим наглядом.

Спосіб застосування пахощів:
1. Піднесіть ароматичну паличку до джерела відкритого вогню.
2. Дочекайтеся спалаху краю палички.
3. Збийте полум'я ароматичної палички, впливаючи на неї інтенсивними потоками повітря.
4. Встановіть паличку, що тліє, у спеціальну підставку, або утримуйте її вертикально в руках.

Ароматичні палички із Вриндавана, виготовлені вручну. Упаковка 250 грам. Приблизна кількість в упаковці 150 - 250 штук залежно від товщини палички.

Купити натуральні ароматичні пилкові пахощі лаванда ви можете в Інтернет-магазині Аюрведи Vedamarket.com.ua У нашому магазині аюрведи ви можете знайти тільки найкращі храмові пахощі Індії. Купити Аромапалочки у нашому магазині ви тільки зможете самі 100% натуральні, які виконані тільки з природних та безпечних компонентів. Аюрведичні пахощі, арома палички можна купити в Дніпрі, Київ, Львів, Одеса, Херсон, Чернігів, Черкаси, Запоріжжя, Вінниця, Павлоград, Харків, Луцьк, Кривий Ріг, Полтава, Чернігів, Черкаси та інших містах України.