Асафетида зазвичай використовується в малих кількостях для додання аромату солоним, гострим (і зрідка солодким) страв. Вона настільки підсилює травлення, що з її допомогою можна, як кажуть в Індії, переварити цвяхи. Тому вона входить в рецепти багатьох цінних, смачних, але важкопереваріваемих страв. Її обов'язково додають в бобові, вона хороша в Коржах, стравах з рису і різних овочів. Пряність застосовується в м'ясних стравах, переважно з баранини, в кухнях іранської, афганської та курдської. Асафетида ідеально поєднується з рисом, сама по собі або в суміші з іншими прянощами. Її також кладуть в каррі і консерви в Західній і Південній Індії.
Пряність має величезну кількість корисних властивостей. Все завдяки унікальному складу.Вживаючи куркуму і додаючи її в їжу, ви можете бути впевнені, що покращите своє самопочуття та загальне здоров'я завдяки своїм якостям:
Шафран називають "царем прянощів". Це сушені рильця крокусу шафранового, Crocus sativus, вирощуваного в Кашмірі, на Кавказі, в Іспанії, Португалії та Китаї. У кожній квітці крокусу тільки три шафранові жилки, тому для отримання одного кілограма...
Для осіб молодше 18 років ми не продаємо алкогольні напої або тютюнові вироби. Якщо покупка містить такий предмет і купується неповнолітнім, кур'єр знімає товар з покупки.