Амла Мурабба Патанджалі-Amla Murabba Patanjali
Висока якість від кращих виробників.
Амла Мурабба, або традиційне індійське варення з амли, основоположного інгредієнта аюрведичних засобів-краще, ніж можна порадувати свій організм на сніданок. Її можна вживати в їжу щодня в якості тонізуючого засобу. Амла є найбагатшим джерелом вітаміну С і підвищує імунітет організму. Вона захищає організм від інфекцій, покращує кровообіг і нормалізує рівень холестерину і цукру в крові. Зміцнює зуби, нігті і кісткову тканину, підвищує тонус м'язів, очищає і освіжає шкіру, роблячи її молодою і сяючою, зменшує випадання волосся, зупиняє кровотечу з носа, зміцнює печінку, покращує роботу серця і мозку, підвищує фертильність, покращує роботу сечовидільної системи і діє як антиоксидант, значно знижуючи рівень холестерину
Склад: плоди амли (Phyllanthus emblica), цукор.
Енергетична цінність на 100 гр: 260 Ккал. Жири-0 гр, білки-0 гр, вуглеводи - 60 гр.
Продукт повністю готовий до вживання.
Після розтину зберігати в сухому прохолодному місці з щільно закритою кришкою.

