Відмінність Айсотін від Айсотін Плюс

Відмінність Айсотін від Айсотін Плюс
28/02/2020 Тема: Новинки аюрведичний медицини

Доброго часу доби!  У нас хороша новина. Знову у продажу з'явилися краплі Isotine Plus, вдосконалена формула краплею для очей Isotine. 

Хотілося б провести невелике дослідження, в чому ж відмінність краплею Isotine від краплею Isotine Plus?

У дозуванні основного складу краплі особливо нічим не відрізняються, практично скрізь однакова дозування, але до складу виробник Isotine Plus додали 4 нових компонента:

  • Holostemm adakodien-sehultes (Лептаденія Сітчаста) - животворяща трава, саме так називають цей компонент. Входить в десятку цілющих трав в Аюрведе, оскільки сприяє швидкому загоєнню тканин. Крім цього має протимікробну і протигрибкову дію. 
  • Santalum album linn (сандалове дерево) - має противірусну та антибактеріальну дію. Протидіє алергічних реакцій, заспокоює і знімає больові відчуття.
  • Terminalia bellerica roxb (Бібхітакі) - всім відомий компонент, що входить до складу всім відомої трифали. Має омолоджуючу дію, виводить надлишкову слиз, прискорює загоєння тканин при пошкодженні і захворюваннях. Є також протигрибковим засобом.
  • Emblica officinalis gaertn (амалакі) - має протизапальну дію, багате джерело вітаміну С, захищає клітини від пошкоджень, має аноболічну дію.

В принципі краплі стали дійсно краще, завдяки цим компонентам. Оскільки стали більш активними проти впливу зовнішнього світу. Краплі добре справляються вірусами та інфекційними захворюваннями. При цьому вони так само залишаються одними з кращих вітамінів для очей. 

Так що ви вже знаєте, якщо бажаєте прокачати свій зір, які краплі вибрати.